pondělí 29. června 2015

Firewire zvuková karta

Firewire zvuková karta

Zboží již není v prodeji. Pokud jste slyšeli o německé firmě RME, tak to možná bylo v souvislosti se zvukovou kartou . Poradí někdo při výběru FW-zvukové karty pro notebok. Má nekdo zkušenosti s některou z těchto karet. Focusrite Saffire-LE,M-audio.


Firewire zvuková karta

MAYA USB je kompaktní USB zvuková karta se dvěma vstupy a dvěma výstupy, ideální jak na cesty, tak do domácího studia. Kúpte si STEINBERG MR8CSX u najväčšieho predajcu hudobných nástrojov. Všetko je na sklade v e-shope a na predajniach.


Kúpte si FOCUSRITE Saffire PRO DSP u najväčšieho predajcu hudobných nástrojov. Popis: kombo vstupy na . A chtěli by jsme něco zkusit nahrát. A máme problém s připojením k PC.


Firewire zvuková karta

Firewire zvuková karta. Ideálně se hodí pro nahrávání i živé . Poloprofesionální použitie. Recenze zvukových karet vám přinášíme poměrně často.


Cenově dostupných řešení je nespočet. Dnes se však podíváme na druhou stranu cenového spektra a . UNIVERSAL AUDIO Apollo QUAD. Produkt end of life , nahrazen DUET2. Zvuková karta TerraTec Aureon 7. Nabízí dva excelentní mikrofonní vstupy XLR vybavené fantomovým . Kvalifikované zařízení pro . UAD Apollo je první profesionální počítačové audio rozhraní ( zvuková karta ) s vysokým rozlišením, které přináší pocit a zvuk analogového záznamu.


Re: Nízkolatenčí USB zvuková karta. XFI pro to urcite je, pro vic vystupu je nutne . Jedná se o profesionální externí zvukovou kartu s připojením . Stiahne ovládače Terratec Aureon 7. CPU - patice, socket 775. MB - počet IDE, a více.


Karta je vyrobena z robustní oceli. NB musí mít minimálně slot Express Card . Nezbytnou pomůckou je zvuková karta. Rozhraní USB (Universal Serial Bus).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky