pondělí 19. října 2015

Digitalizace audio kazet

Digitalizace audio kazet

Digitalizace audio kazet MC a převod na CD. Kvalitní digitalizace audio a videokazet. Na okraj: Pokud to s digitalizací kazet myslíte opravdu vážně, pak je dobré mechaniku i demagnetizovat.


Digitalizace audio kazet

Vzniklé soubory pak vypálíte na CD jako Audio CD. MC kazety, LP gramofonové desky, magnetofonové pásky,. Opravy poškozených kazet a pásků, stejně jako sestříhání, převod do jiných formátů . Předevu zvukovou stopu z Vašich starých audio kazet na digitální nosič.


Provedu : digitalizaci nahrávky. Unsubscribe from Alan Carbol? Převedeme Vaše staré AUDIO kazety do digitální podoby. Výsledný produkt Vám dodáme na CD-ROM nebo jiném paměťovém . VHS-C a Hikazet , audio kazet , LP desek, negativů a diapozitivů do digitální . Vyzkoušejte naše komplexní služby PŘEVOD VIDEA a AUDIO ZÁZNAMŮ, nebo.


Dotazy k nabídce Pusťte VHSky na odpočinek: Profesionální digitalizace a převod. Dobrý den, přehráváte i klasické kazety (mangetofonové) , tedy jen audio ? Provádíme digitalizace a přepis analogových audio nahrávek, kazet , . Pro převod audio kazet používám stereo magneteofon připojený pomocí stereo kabelu přes sluchátkový výstup do PC (lead in) k nahrání zvuku . Skenování, převo digitalizace , přepis 8mm a Super 8mm filmů na DVD a do PC. Pořídili jsme profesionální zařízení, kterým jsme schopni vaše nahrávky z audio kazet překonvertovat do formátu mpa uložit buď na flash disk, paměťovou kartu. Oddělení digitalizace se zabývá převodem analogových zakázek do.


Vedle digitalizace se zabýváme audio a video postprodukcí, nahráváním . C převod videa VHS a. Nabízíme komplexní služby v oboru digitalizace analogových záznamů,. Upravenou nahrávku ukládáme ve standardním audio formátu WAV 4kHz,. VHS - VHS-C - Hi - Mini DV.


Nabízím profesionální převod Vašich analogových video a audio záznamů na. Máte doma staré VHS nebo AUDIO kazety? Nemáte již přehrávač těchto kazet ? Popis: Nabizim digitalizaci audio kazet do mpformatu. Take nabizim vycisteni od sumu ktery se obvykle objevuje pri prehravani audio kazet. Přepis klasických audiokazet (MC kazet ) všech typů a délek na USB nebo CD ( audio CD nebo soubory MP3).


SW 1MB digitalizace LP desek. Videokazety převádíme na . Převod VHS na DVD nebo do souboru. Přehrávač kazet s USB portem od společnosti LogiLink. Přímá digitalizace audio kazet do formátu MPs uložením na USB flash disk nebo USB čtečku. Procházejte největší české bazary najednou.


DV skenování diapozitivů, fotografií a dokumentů, přepis filmů na DV magnetofonové pásky, gramofonové desky, Blu -Ray. Princip digitalizace je velmi podobný jako v případě kopírování kazet. Capture audio a Lock video stream to audio.


Vyřešíme Váš problém a veškeré vaše LP, MC nebo magnetofonové pásky převedeme v nejvyšší možné kvalitě na formát MPči je vypálíme na audio CD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky