středa 18. listopadu 2015

Illustrator zaoblení rohů

Převede tvar vektorových objektů na obdélník, zaoblený obdélník nebo. Nejjednodušším způsobem převedení rohu na zaoblený roh je přetažení widgetu Živé rohy pomocí nástroje pro přímý výběr (A). Ukázka skriptu na zaoblení rohů.


Illustrátoru už tuto funkci mají v sobě. Ahoj, dělám už v AI nějaký ten pátek, ale doteď jsem nepřišel na tak jednoduchou věc, celkem využívatelnou - jak udělat samotné zaoblené. Několikerým stisknutím klávesy Šipka dolů (Down Arrow) zmenšete poloměr rohů (aby rohy nebyly tak zaoblené ). Pokud to přeženete, můžete to napravit . Přesvědčte se, že je v levém dolním rohu zatrhnuta volba Vazba (Link), . Jak jste právě zjistili, tato úprava slouží k zaoblení rohů obdélníku (čtverce).


Volba Rohy určuje, kolik stran bude mnohoúhelník mít, popř. Nastavená hodnota bude výchozí pro zaoblení rohů. Tento skript funguje lépe než efekt zaoblení rohů. Zachovejte živé tvary a zaoblené rohy , spravujte zarovnání při změně velikosti a otáčení objektů a ručně . Když mají rohy požadované zaoblení , klávesu uvolněte.


Shapes), protože vlastnosti jako šířka, výška, zaoblené rohy , druh rohů a poloměr. Vybaví se vám i minimalismus, dokonalý design, zaoblené rohy , drahé ceny, Jobs a Wozniak, „ think different “,. Use Udemy $ Coupon Codes July!


Natočení je stejně jednoduché jako zaoblení rohů , ale nevyužívejte jej příliš . V nové verzi na panelu se objevil Pen, zaoblení rohů obdélníků, zrychlení motoru. Přepracovaný nástroj Tužka. Panely vlastních nástrojů. Podobně pro šedý čtverec do pravého horního rohu.


V levém dolním rohu zaškrtneme Náhled (Preview), abychom viděli, průběh transformace. Zaoblen ý obdélník, Elipsa , Polygon, Hvězda,. Zrušilo se zaoblení na pravé straně elipsy.


Vizitky - zaoblené rohy. Zakázková výroba vizitek, které udělají dojem. Pevný papír - karton, kulaté rohy a kvalitní tisk.


Illustrator zaoblení rohů

U většího zaoblení musíme v rohu vytvořit pomocný kruh přes nástroj Elipsa. Neočekávaně můžete změnit vlastnosti objektu pomocí panelu vlastností, přidat zaoblené rohy a převést kruhy na koláče s přesností na desetinnou čárku. Nebo když chci jednu stranu obdélníku zaoblit tak pomocí kotev, jenže rohová kotva mi zaoblí dvě . Jde o protáhlý obdélník se zaoblenými rohy.


Dva jsem dal těsně vedle . Vyberte čtverec se zaoblenými rohy , zkopírujte jej a vložte jej nad textovou vrstvu. To přinese až obdélník s poloměrem rohu. Fotografie, video a design. Plány služby Creative Cloud. Poloměr rohů určuje zaoblení rohů obdélníku.


Illustrator zaoblení rohů

Adobe illustrator CSchange language.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky