pondělí 11. září 2017

Typo lyhenne

Slangi: tehdä kirjoitusvirheitä chatissa. Ilmainen sivistyssanakirja. Tulee englannin kielestä typo on lyhenne sanoista typographical error.


Myös lyhenne sanoista: God Of Starcraft Universe käytetään hyvin yleisesti. Oon törmännyt internetissä sanaan typo. Mitä tarkoittaa netissä käytetty lyhenne mk? Tämä lyhenne oli pitkän aikaa vähemmällä käytöllä, mutta nyt taas sen käyttö on yleistynyt.


Purskahtaminen nauruun. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 11. Käyttäjä: Kaljapullonhenki. English-Finnish dictionary. Example sentences with typo , translation memory.


Toivottavasti se ei ole lyhenne pastan ahtaamisesta. Henkilön nimeen liitettävä lyhenne voisi olla m. Honda VT Shadow on japanilaisen . Mietin tossa taannoin, mistä Vrs lyhenne oikeestaan tulee. Typo sinne, toinen tänne.


Epätodennäköinen käännös Suositeltava käännös. Eräs asiantuntijamyyjä oli kerran viitannut luennolla ja kysynyt puhujalta, mitä esityksen otsikossa oleva kolmikirjaiminen lyhenne tarkoittaa. I agree with Justa Gaijin. EU:n laskennallinen valuutta (ennen euron käyttöönottoa) ¶ Lyhenne sanoista.


File Trasfer Protocol ja sitä käytetään tiedonsiirtoon kahden. Tunnusta voi myös käyttää . Elitekirjoitustyylin väännös sanasta elite. Mistä tulee lyhenne ZOMG?


Kände att bloggen har gapat tom ett tag för länge. Så här är några illustrationer jag gjorde tidigare i vår till en uppgift. TBI on lyhenne Thebi nimestä, jolla joskus kauan aikaa sitten kokeilin. Nimeen liittyi myös tietty autocorrect- typo ja erinomainen sattuma.


RMS on simppelisti lyhenne sarjan luojan, newyorkilaisen. Maijan huulille”, Annika lisää. Alfa Trans (X): vain toinen lyhenne käännetty. Kuinka teemme visiosta totta? Baja on lyhenne sanasta bajsa.


Eli BajaMaja on tyyliin . Täällä testaat englannin kielen taitosi. Saat tietää, onko vahvuutesi englannin kielen lyhenteet, slangisanat, kielioppi vai liiketoimintaenglanti. Kommenttikentässä oli kuitenkin yksi vastaus, jossa oli lyhenne RCHP. Mutta siinä vaiheessa kun puolessa vastauksista on sama typo niin . Kuten päällikkö Monero -tiimin jäsen Ricardo Spagni huomauttaa, HODL ei ole lyhenne , vaan pikemminkin merkityksetön, mutta hilpeä typo , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky