neděle 5. listopadu 2017

Irig keys

Irig keys

Fotorámečky s veselými motivy. Z nudných hodin se tak rázem stane rodinné fotoalbum, které je stále na očích. Chtěli byste je mít rozmístěné všude, kde se dá? Pořiďte si elegantní hodiny s rámečky na fotografie, můžete si je pověsit do obýváku nebo třeba . Takové nádherné hodiny na Vaší stěně krásně vyniknou a budou krásně zdobit místnost.


V rámečcích ani nejsou žádné fotky. Tři rámečky naproti mně obsahují fotku z katalogu, fotku pudla (?) a list s nápisem „Sem vložte vaši fotografii“. Rámečky na více fotek. Znáte to, nafotíte třeba na dovolené spoustu fotek na digitální fotoaparát,. Proměňte tak v osobité fotorámečky třeba vaše hodiny do kuchyně, . Rámy a rámečky - Butlers.


CARAT Rám na obrázky k zavěšení x cm. Foto rámečky na více fotek : Flexibilita rámečku. Nástěnné hodiny s rámečky na fotky , dřevěné, cm. Nástenné skleněné hodiny Kávové zrna.


Irig keys

Stylové hodiny s rámečky , které se hodí do každého interiéru. Nebaví vás klasické nástěnné hodiny a fotky v zastaralých stojáncích? Elegantní hodiny s možností vložení vlastních fotografií do rámečků a to až kusů.


Vkusný dárek a také nepřehlédnutelný doplňek interiéru, to jsou hodiny Pietro s rámečky na fotky. Originální kousek, který díky praktickým . Daruji za 2ks vlhcenych ubrousku pampers pro malou! Jen osobní odběr Znojmo -Dukelska - Dekorace. Objevte dárek pro Vaše blízké v podobě netradičního budíku, hodin a rámečku.


Irig keys

Dekorativní analogové hodiny a rámečků na fotky v jednom. Každou hodinu vás upozorní na jinou fotku ! Skvělá vzpomínka na ty nejkrásnější okamžiky. Jednoduchý a moderní styl. Pošlete fotky a my Vám vymyslíme a zhotovíme hodiny na míru. Dřevěný rámeček na foto . Tak rychle se změní nudný každodenní pohled na hodiny v . Samolepící dekorativní hodiny na zeď s rámečky na fotky - SLEVA.


Fotohodiny kruhové i hranaté. Nezapomeňte navštívit sekci originálních a jedinečných nástěnných hodin na zeď. Kč, sleva v Olomouci. Akční nabídka od SlevovéPrasátko.


Hodiny kovové, plastové, dřevěné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky