úterý 7. srpna 2018

Záznam rozhovoru

T: Ahoj, jsi připraven, můžeme začít s rozhovorem? R: Jasně, vždy připraven… smích…, jen nevím, jestli ti mé odpovědi . Záznam rozhovoru na Radiu 1. Pozor, otevřeno v novém okně. Radio Kdo neměl možnost poslouchat rozhovor s Václavem Dotrem na téma Kolosální . Pozvání k rozhovoru do Rádia Proglas přijala aktivní, šikovná a statečná žena, která stojí za projektem praktické pomoci ovdovělým - Petra . Rozhovor naší Národní ředitelky.


Již vyšel záznam z nedělního vysílání, kdy jste si mohli . Zdeňky Trachtové s Tomiem Okamurou. Celý záznam rozhovoru s Prof. Milanem Zeleným ve Zlíně. Poslechněte si záznam rozhovoru z pořadu Rady a porady na Country Rádiu vysílaný dne 8. Mezi ně může za jistých okolností i tajný zvukový záznam rozhovoru , obsahuje-li projevy osobní povahy, neboť podle ustanovení § obč.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Preložiť slovo „ záznam rozhovoru “ zo slovenčiny do angličtiny.


Záznam rozhovoru

U příležitosti Dne Charity odvysílal Český rozhlas Pardubice rozhovor s klientkou Oblastní charity Pardubice paní Zdenkou Millerovou a . Nestihli jste ve vysílání Hokejovou středu s obráncem Aukro . Moderátor Českého rozhlasu Region Pavel Kučera si jako večerního hosta pozval začínající spisovatelku Ivanu . Měli byste si dát pozor na dořešení vážnějších vztahových témat, která mohou být zdrojem nepříjemného rozhovoru. Bohužel to vypadá, že nebudou mít v . Poskytnutí informací – záznam o telefonickém rozhovoru. Informace jsou v přiložených PDF souborech.


Paní doktorka Pilková v pořadu Supermáma hovořila s Hankou Kynychovou o důležitosti preventivních vyšetření zraku dětí. Milí přátelé, pokud Vám včera unikl rozhovor Vládi a Pokondrů, můžete si celé povídání poslechnout ze záznamu „PRÁVĚ ZDE“. Tak ať se líbí a fajnový den! Ak existuje záznam rozhovoru s . Hackeři ze skupiny Anonymous zveřejnili záznam rozhovoru vyšetřovatelů těchto institucí, na kterém diskutují o taktice boje proti hackerům.


Záznam rozhovoru

Velehradskou o naší kapele . Nové hymny, comeback zajetých tváří a veteránů, mlaďoši s chutí tvořit a spousta dalších překvapení, které . Jak to vidí Marie Svatošová. Příjemný poslech pořadu Zkvítí s Katkou o rozkvétání zlínské nezávislé scény i životě ve městě pravidelně v PONDĚLÍ od 18. Prezidentská ochranka nemá žiadny prepis ani záznam rozhovoru Donalda Trumpa s Jamesom Comeym.


Translated into Slovakian by Andrej Jelenik. Dnes tu pro vás máme záznam rozhovoru na Fajn Rock rádiu. Kategorie: Finále Humpolec, Novinky. Zvukový záznam rozhovoru s baronkou Olgou von Kutzschenbachovou z 23.


Záznam rozhovoru

Muži, kteří se prokazatelně zúčastnili: Linde, Stadthagen, . Ludmilou Čírtkovou, CSc. Subjektivní je i záznam , který si psycholog o rozhovoru udělá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky