úterý 18. července 2017

Rámeček na fotky memories

Rámeček na fotky memories

Vaše momentka zůstane navždy krásnou vzpomínkou, pokud ji uložíte v lesklém kovovém rámečku na fotky. Na výběr stojací i závěsné kousky. Výřezy na fotky jsou oválné. Koncept BUTLERS je splněným snem pro lidi, kteří si s radostí a fantazií vylepšují svůj domov. S pomocí nadčasového nábytku, stylových dekorací a doplňků si . MEMORIES Rámeček na fotky za 299​ Kč.


Rámeček na fotky memories

Péče, otírejte vlhkým hadříkem . Dřevěný rámeček na fotografií Versa Memories online nákup, kousků. Ať už na psacím stole, na komodě, na nočním stolku nebo na poličce… Z MDF a skla. K dispozici v různých variantách. Skleněný Clip Fix rámeček Galerie 4foto 10x15.


Bronzový fotorámeček na fotky s Fotorámečkem 20xZDARMA. Bílý rám na fotky obsahuje nápis memories (= vzpomínky), nad a pod názvem jsou vždy rámečky na fotky ve formátu 15xcm. Dohromady se do rámečků . Máš hezké fotky z letní dovolené? Vyrob si na ně překrásný rámeček a tvoje vzpomínky budou napořád uloženy.


To si klidně můžete dát za rámeček ! Zkuste se na chvíli přepnout do off-line světa a dát si oblíbené fotky na skutečnou stěnu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky