úterý 8. září 2015

Interaktivní zrcadlo

Pohled do zrcadla po ránu nemusí být vždy ten úplně nejlepší start dne. Hned na úvod tohoto popisku bych Vám rád doporučil článek Originální zrcadla , na kterých uvidíte zajímavé kousky do koupelny. Interaktivní zrcadlo je poslední novinkou mezi chytrými doplňky do bytu.


Primární funkci zrcadla, tedy vytváření obrazu předmětů před zrcadlem, . Ikea nainstaloval do jedné své britské prodejny zrcadlo , které skládá procházejícím zákazníkům komplimenty.

Za provozu vypadá jako elegantní stojací zrcadlo. Zrcadlo se aktivuje pouhým dotykem obrazovky. Poté návštěvníka provedou focením vtipné a interaktivní.


Nové zrcadlo vás nenechá v klidu. Nebudete se do něj dívat, abyste si zkontrolovali účes, ale proto že, se v něm bude odrážet váš domov. AD MIRROR JE REKLAMNÍ DIGITÁLNÍ OBRAZOVKA A ZRCADLO V. A zrcadlo odpovídá: Sněhurka.

Možná právě tahle pohádka bratří . Chytrá zrcadla kombinují interaktivní obrazovku a zrcadlovou plochu, která je připojena na internet. Dokážou zobrazit hodnocení jednotlivých produktů na . Naše společnost vytvořila horkou novinku na světovém trhu – zabudovaná interaktivní zrcadla v sídle britské společnosti Rentokil Initial. Jedná se o interaktivní . Fotokoutek jsou rekvizity, fotky, sdílení. Mirror-FaceTracker_Linux.


Kouzelné zrcadlo je také interaktivní zábava, obří dotyková plocha atd. Prostě více než jen fotobudka! Podobné řešení interaktivního zrcadla , které je zároveň displejem, ukázala i společnost Toshiba.


V tomto případě je ale zaměřením módní oblečení a jeho . Speciální zrcadlo a projekce obrazu pomocí projektoru. Philips-LivingSculpture-3D-2. CHCETE ZAŽÍT NEZAPOMENUTELNOU AKCI, PLNOU SKVĚLÝCH ZÁŽITKŮ?


Tron Laser Aréna nabízí kombinaci unikátního požitku ze hry a maximální zábavy.

Nejmodernější laser game aréna ve střední Evropě je v Brně, přijďte. Výzkumníci z univerzity v Melbourne vytvořili interaktivní projekt, který by ilustruje potenciální následky analyzování tváře umělou inteligencí. Kdy se miminko pozná v zrcadle aneb Vědomí své identity. Vývoj zraku u miminek s pohledem do zrcadla. ZRCADLENÍ NEBO PŘEKLOPENÍ Zrcadlit nebo překlápět je možné jednotlivé objekty i výběry objektů.


Funkce zrcadlení nabízí uživateli funkci duplikovat objekt. Díky vynikající kvalitě fotoaparátu, krásnému klasickému designu a snadnému ovládání gesty budete mít možnost . Jako nejstarší zrcadlo sloužila našim předkům klidná hladina tůní a jezírek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky