pondělí 28. září 2015

Jak přehrát rar

Jak přehrát rar

Zdravím, stáhla jsem si soubor typu RAR , mělo to být něco jako takovej program, malá aplikace. Ale počítač mi to otevíra v Zoner Photo Studio nebo v nějakých . Potřebujete rozbalit soubor s koncovkou. Pokud máte na svém počítači nainstalovaný program Total Commander, stačí kliknout na . Rar je především komprimační a archivační program (a formát), takže může obsahovat . Jak rozbalit soubor RAR? Stahuji pro prckanějaké soubory. Náš pc přehraje soubory s koncovkou avi, ale rar mi nelze přehrát.


Pro dekompresi souborů RAR doporučujeme stáhnout software WINRAR. Otevřeme váš soubor Zip, RAR nebo 7z. Vše probíhá v jedné aplikaci online a bez registrace. Pokud jste někdy stahovali velké soubory ( například filmy nebo zvukové soubory s dlouhými skladbami), asi jste se setkali . Takže- -_-;;;-čo s tým teda :think: ? Zkoušel jsem vše možné, abych to . Dziobas Rar Player je jednoduchý a praktický video přehrávač, který vám umožní přehrát jakékoliv video a DVD na vašem PC.


Má též plnou funkčnost pro přehrávání VLC a DVD. V dnešním článku vám představíme velmi praktickou aplikaci RAR , jejíž název mnohým napoví, jaká je její funkce. Jistě mnoho majitelů android . Dobrý den, prosím o radu na vyřešení problému: stáhnul jsem videosoubor který je v RAR a chtěl bych je převést a přehrát ve formátu MP4.


Jak přehrát rar

Používám klasickou aplikaci na e-maily. Pomůže vám aplikace Simple Unrar, která rozbalí RAR archivy libovolné. Music Mate rovnou přehrát. Most secure and fast Zip utility for business and professional users. Zkomprimované soubory (ZIP, RAR , 7Z…).


Nejinak je tomu i na Androidu, mobilní aplikace zvládá přehrávání MKV, MP AVI, MOV, Ogg, . Pokud se stahování filmu neotvírá pro vás, mohlo by to pomoci. Zde je návo jak přehrávat filmy ve formátech. ZIP a navíc opět disponuje krásně přehledným prostředím. Práce s archivy je tak opět . S Chromebooky lze používat následující typy souborů, externích zařízení a systémů cloudových úložišť. Poznámka: Pokud Chromebook používáte v práci nebo . Když extrahuji nyní a nemám kdispozici všechny části rar souboru,.


Přehrát třeba jen jeden dílčí archiv videa v RAR umí Dziobas Rar Player. Ale víte, že zvládne přehrát také soubory zabalené v archivu? Podporuje archivy ZIP a RAR , přičemž obsah musí být opravdu jen zabalen, . V aplikaci pro přehrávání se pak příslušným tlačítkem tato složka přidá jako nová audiokniha.


Poté stačí už jen pustit přehrávání a vše funguje . Existuje unrar jako konzolová aplikace, ten je v Cydii viditelný tuším pouze v developer nebo hacker módu, nicméně když si stáhneš iFile (v Cydii) tak ten ho . VLC stejným způsobem i archivy komprimované metodou RAR. Většina uživatelů používá VLC pro přehrávání hudby či videa .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky