pátek 3. března 2017

Fotokniha a5

Potěšte své blízké dárkem. Vzpomínky, které se vám vejdou do kabelky. Až SLEVA na variantu s lepenou . Můžete vkládat libovolný počet fotografií a vybrat si z několika nabízených . Vazba, kvalitní lepená vazba. Rozměr listů, 1× 1mm.


Fotokniha a5

Počet stran, - stran. Fotokniha je ideální možnost , . Jediná fotokniha v ČR s unikátní plochou vazbou a špičkovou kvalitou tisku. Stolní fotoalbum je velikosti formátu A(1x cm), můžete vybírat orientaci na . Udělejte radost rodině či přátelům originální fotoknihou! Obdarovaný si vytvoří fotoknihu snadno a rychle v našem online editoru. Pomocou bezplatného softvéru si vytvoríte vnútorné listy fotoknihy s. Svoje najcennejšie zážitky a spomienky môžete uchovávať v podobe krásnej fotoknihy v tvrdých doskách.


V katalogu nemáme podrobnější informace o fotokniha a5. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Potešte svojich blízkych darčekom. Specialista na online kalkulaci tisku brožur, letáků, vizitek, pohlednic, fotokalendářů a vizitek. Zakázku můžeme doručit do hodin až k Vám domů.


Fotokniha a5

Luxusní fotokniha MEDIUM A(H06). Pevná knižní vazba – umělá kůže nebo desky s vlastním fotomotivem. Hledali jste fotokniha a? Speciální flexibilní obálka umožnuje široký rozsah.


Zašlete fotografie, které budete chtít použít, návrh fotoknihy Vám připravíme zdarma a pošleme ke schválení. Videonávody - CEWE FOTOKNIHA. Zľava : Špirálová fotokniha je nielen pekná, ale aj praktická! Kvalitná fotokniha s najkrajšími spomienkami na oslavy, dovolenky či najdôležitejšie životné.


Formát Ana výšku nebo šířku v pevných. Jen fotokniha Vám připomene Vaše zážitky tou správnou atmosférou, kterou si sami připravíte. Exkluzivní malá čtvercová fotokniha.


Za každých ďaľších strán. Anastojato 15xcm .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky