středa 15. března 2017

Přejmenování fotek

Fotila jsem kamarádce společenskou událost, nějaké fotky smazala a vybrala ty . Stačí přitom při přejmenování fotek používat stejný klíč a už se ve svém fotoarchivu neztratíte. Fotoaparáty přiřazují jednotlivým fotkám názvy . Potřebujete rychle přejmenovat a očíslovat fotografie? Představujeme jednoduchý Free program. Přejmenování jednoho souboru je shodné jako v Průzkumníku Windows, označte soubor a podruhé na něj.


Přejmenování fotek

Pomůže vám hromadné přejmenování fotek. Program na hromadne prejmenovani fotek. Muzete mi doporucit nejaky program, ktery umi prejmenovat XXX fotek ? Doporučte program na hromadné.


Jak bezbolestně přejmenovat hromadu souborů ve Windows. Hromadné přejmenování složek a souborů? Místo toho, abych jeden po druhém označil, stiskl F(klávesa pro rychlé přejmenování ), . Potřeboval jsem teď přejmenovat asi deset souborů. Přehledný nástroj pro hromadné přejmenování souborů. Ukážu vám, jak si hromadně přejmenovat soubory během pár sekund - ať už desítky či tisíce souborů.


Přejmenování fotek

Když jsem v Řecku třídil a nahrával fotky na internet, musel jsem je nahrávat od poslední po první. Soubor můžete přejmenovat také v okně vlastností. Prvním způsobem, který popíši, je přejmenování podle data a času souboru.


To funguje, pokud se na fotky nešahalo - neladily barvy, neotáčely . Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem . Máte řadu fotek z dovolené, textových dokumentů ze školy či sbírku. Advanced Renamer je utilita určená k hromadnému přejmenování. Ideálně třeba ve chvíli, kdy přijedete z dovolené a chcete mít fotky dobře uspořádány . Přejmenujte všechny fotky z dovolené během několika sekund. Ukážu vám dva způsoby, jak zvládnout hromadné přejmenování souborů. Dokážete někdo laikovi navrhnout řešení, jak v TC hromadně přejmenovávat soubory následovně: - mám několik složek (desítky) a . Existuje řada situací, kdy potřebujeme přejmenovat spoustu souborů najednou.


Přejmenování fotek

Můžeme si chtít udělat pořádek v muzice či fotkách, můžeme . PC - přejmenování už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ve složce se nachází sada nových fotografií stažených z fotoaparátu. Na dávkové přejmenování používám zmíněný Total Commander, na dávkové úpravy . Existuje aplikace na pojmenování udělané fotky , následně jí někam umístit a posléze ji podle názvu vyhledat?


Do názvu jsem vkládal čas . Poučít jí hromadně pro více fotek už zase tak každý neumí a hromadné přejmenování podle exif už opravdu ne. Vezmu to hodně stručně pokročilé techniky se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky