úterý 7. března 2017

Převod videokazet

Převod videokazet

Provádíme kvalitní převod VHS na DVD nebo USB flash disk. Máte doma horu videokazet ze svatby, dovolených, rodinných oslav a výročí a rádi byste si je připomněli? Způsobů, jak převést analogové . Vhs-dvd ‎: ‎Tibor Re: Jaký je přínos tohoto článku? Cena 2Kč za typickou kazetu. Obvyklá doba vyřízení . Máte doma staré videokazety se svatbou, maturákem, vašimi dětmi, rodinnými oslavami, s dovolenou nebo jiné domácí video a nemáte je už . Jak na snadný, nenákladný avšak 1 profi-studiový převod VHS na DVD?


Cena: minuta již od -Kč (cena platí již od jedné videokazety VHS 240). MC kazet) na CD či DVD (do WAV, MP …). Digitalizuji vaše videokazety v celé ČR. Převod audio a video formátů. Převedeme Vaše magnetofonové kazety na CD.


Uložíme Váš digitální . Analogový převod probíhá stejnou rychlostí, jakou se přehrává videokazeta. Vše ostatní děláme rychle. Zakázku jsme schopni obvykle odbavit . Převádíme videokazety na DVD Diapozitivy do JPEG. Chcete převést videa natočená na videokazety do digitálního formátu DVD? Provádím profesionální digitalizaci videa v celé řadě formátů: . DV přepis filmů na DV magnetofonové pásky, gramofonové desky, Blu-Ray disky, archivační DVD.


Převod videokazet

Videokazety plné narozeninových oslav a dovolených, audiokazety s prvními dětskými slůvky, gramofonové desky s pohádkami a dobovou . U nás umíme převést kazety: VHS, VHS-C, DIgital Hi MINI DV. Kvalita obrazu na DVD se rovná původnímu záznamu na kazetě. Proč si nechat digitalizovat VHS profesionálem a nedigitalizovat doma. Vaše videokazety všech typů převedu na DVtaké uložím na USB. Chybné sektory vystříhám zdarma a opatřím titulkem.


Popis: Kompletní převod videa z Vašich starých videokazet. VHS pasky ktore som nikdy nevidel :) teda, myslim ze jedna z nich mono nebola ani prehrata. LP platni bol USB prehravac . Třída Svobody 63 Chabařovice.


Nabízím převod videokazet na DV skenování fotografií a negativů i vytváření digitálních alb na CD. Neváhejte s převodem Vašeho videa z kazety VHS Většina videokazet je nyní už za koncem své životnosti. Málokdo si to uvědomuje a vůbec neřeší, jak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky